Клиника 1: бул. Патриарх Евтимий 67, ет. 1, София | Обадете се сега: GSM: 0898 622 315, тел.:02 / 954 30 71

Invisaling

Invisalign алайнери са комфортно и ефективно ортодонтско лечение, което ще подреди красиво вашите зъби за няколко месеца. Направете приятно първо впечатление, като
покажете своята „визитка“ – ослепителната си усмивка.

Invisalign Before and After - The Dental Room

 

 

В нашата клиника ще Ви запознаем с високотехнологичните невидими алайнери Invisalign!

Те са подарък от най-новите технологии за всички Вас, които искате да бъдете в крак с модерното и да преминете бързо и незабележимо ортодонтското лечение.

Invisalign непрекъснато усъвършенства и доразвива спектъра си на действие. Освен позицията на зъбите, с алайнерите Invisalign може да се коригира и функционалността на захапката.

 

Какво е представлява Invisalign?

Invisalign е система за изправяне на зъби, състояща се от прозрачни, пластмасови алайнери, които се поставят директно върху зъбите. След поставянето им, те остават незабележими  за всички наоколо. Единственото което е необходимо е изготвянето на разширен ортодонтски анализ, следвайки високите стандарти на технологията Invisalign.

Invisalign Before And After | Penn Dental Family Practice

Как работи Invisalign?

Алайнерите Invisalign оказват натиск върху конкретни части на зъбите и по този начин постепенно ги придвижват в желаното положение.

Предимства

  • Усмихвате се уверено, без да се притеснявате, че имате метални брекети.
  • Invisalign се изработва от мека, гладка и прозрачна пластмаса. Няма остри ръбове и телчета. Това означава, че ще ги носите с максимален комфорт.
  • Invisalign са снемаеми!
  • Когато си миете зъбите, можете да сваляте алайнерите Invisalign. След като почистването на зъбите приключи, поставете ги отново! Почиствайте ги с четка за зъби и ги изплаквайте, така че да няма натрупвания върху тях.
  • Когато носите брекети, не можете да ядете и пиете всичко, тъй като има някои ограничения. С Invisalign тези притеснения не съществуват! Можете да свалите алайнерите Invisalign и да ядете каквото искате и когато пожелаете. Няма ограничения!
  • С Invisalign можете да спестите от времето си! Прегледите при нас няма да бъдат толкова чести, колкото ако сте с брекети